Tips til kontaktannoncer

Kontakt annoncer for dating profiler

Læs overskiften. Har du prøvet at skrive en, som både er interessant og får god respons? Det er lettere sagt en gjort! Denne artikel vil prøve samle nogle af de mest effektive råd til at lave en profil, som vil tiltrække andre mennesker.

Generelle tips

  • Tag et godt billede fra din bedste vinkel.
  • Fortæl noget unikt om dig selv, som kan vække interesse.
  • Beskriv dig selv sandfærdigt, men udlever ikke dig selv. Har du en træls vane, behøver du ikke ligefrem nævne den, som det første.
  • Fortæl om hvad du kan lide at lave. Selvfølgelig er dit arbejde vigtigt, men dine hobbyer og interesser er mindst lige så vigtige.
  • Overvej eller eksperimenter med i hvilket omfang, du skriver, hvad du forventer af den anden. Det kan hurtigt blive anstrengende at læse, hvis du er alt for specifik plus du kan udelukke dig selv fra at møde andre typer af mennesker, som har en anden tilgang til verdenen end dig selv.

Facebook

Oplag på Facebook grupper minder meget om kontakt annoncer, men med den forskel, at et godt billede er meget vigtigt. På mange single dating grupper på Facebook, er fotoet det første folk ser. Skriver du på en weekend, kan du altid kombinere din kontaktannonce med noget information om, hvem du er, og derefter skrive i dit indlæg om nogle har lyst til at mødes i byen til en drink. Hvis du gerne vil date online igennem Facebook, bør du også overveje at have en nogenlunde åben profil, da det er en god måde for andre at læse og lære mere om dig.

Dating sider

Din profil tekst bør være 3-5 afsnit, hvor du fortæller alt det positive om dig selv, og hvad du vil have ud af livet. Vær dog opmærksom på, at selv den bedste profil tekst måske ikke bliver et instant hit. Det kan være nødvendigt at justere både din profil tekst og billeder nogle gange. Du skal frem for alt ikke tabe modet! Hvis du afprøver din profil tekst på flere dating sider, kan du hurtigere nå frem til en profil der både er sand, men også giver interesse fra de andre dating side medlemmer 🙂

Note om falske profile

Nu du har lavet din nye profil, vil du selvfølgelig få masser af respons – det er i hvert fald hvad vi håber 🙂 Men vær meget forsigtig, hvis du bliver kontaktet af nogle, som ikke kan snakke eller skrive Dansk. Det kan være nogle, som forsøger at lokke dig i en fælde. Fremfor at snakke for meget online, er det en god ide at høre om de kan mødes i din by. Hvis de ikke kan det, så date nogle andre fremfor at risikere et scam af den ene eller anden slags.