Guides til at flirte og score overalt

Hvem er denne artikel for

Til manden som vil mere end at drikke øl i byen. Okay, listen kan selvfølgelig også bruges af kvinder, men den er for nuværende mest henvendt til mænd.

Vi vil forhåbentligt lave en for kvinder senere. Vil du skrive en guide eller opsummering for kvinder, må du meget gerne skrive til os 🙂

Hvorfor overhovedet læse en guide

Vi mener at en fundamental forståelse for diverse teknikker, kan komme alle til gode. Der er nogle mennesker, hvor det falder naturligt at være ude i byen og “score” imens andre skal have lidt hjælp til at lade deres indre personlighed komme ud. Vi synes alle skal have chancen i tilfælde af, hvis de møder deres udkårne i byen eller andet sted, hvor det måske kan være lidt op ad bakken at skabe kontakten.

Ligesom med alt andet skal man selvfølgelig altid bevare et kritisk sind, og kun bruge de ting som falder en naturligt, men hvis det er første gang, at du læser en dybere gennemgang af forførelses teknikker, er der gode chancer for, at du pludselig vil genkende en masse ting, du har set virke i byen for dine venner… eller dig selv uden du var bevidst om det.

Danske “pick up” guides

For dem som foretrækker at læse på dansk, findes der nu flere gode kilder til information. Dog er der ikke så mange gratis kilder endnu, men ellers er Danske bøger og guides at foretrække, da de beskriver det hele i en Dansk kontekst.

DanskPickup.dk

Denne sidde organiserer det bedst information fundet på deres forum, så det minder om en guide. Du kan læse guiden her.

Engelske “pick up” guides

Hele genren har klart mest information på Engelsk, hvorfor vi synes bedste Engelske pickup og seduction guides fortjener at blive nævnt 🙂

FastSeduction.com

De fleste som har hørt om The Game, Mystery Style mv. har gjort det igennem de danske medier. Men sandheden er, at den slags information allerede startede med at være tilgængelig lang tid før. En af de største sider for forførelse er http://fastseduction.com. Du kan finde deres største guide her. Siden er desuden “ophav” til nogle af de første kendte forfattere indenfor genren.

Det eneste negative er at guiden er skrevet i år 2001, men du finder stadigvæk alt fra de simple teknikker til de avancerede såsom NLP forklaret i detaljer med praktiske eksempler.

Endelig oversigt

Her en en oversigt i tabelform:

Side Sprog Pris
fastseduction.com Engelsk Gratis
danskpickup.dk Dansk Gratis