Kategoriarkiv: Byer

Her prøver vi at holde opdaterede lister over, hvad der rører sig for singler i de enkelte byer. Fokus vil være på dating relaterede ting og events.

Aalborg

Single dating og fester i Aalborg

Med ca. 130 tusinde indbyggere i Aalborg / Nørresundby – mere med hele oplande – er Ålborg en af de byer, hvor der er mange muligheder for single events – både i form af fester, men også diverse arrangementer og events.
Læs videre Aalborg

Aarhus

Single netværk og events i Aarhus

Med ca. 300 tusinde indbyggere i Århus og forstæder, er den by med næstflest arrangementer, events og netværk for singler. Med til det hører også at Aarhus har gode forbindelser til andre større byer i Østjylland. Dette gør at det faktiske opland for single fester og ligende nærmere sig en lille halv million.
Læs videre Aarhus

København

Single livet i København

Med næsten 2 millioner indbyggere i København og forstæder, og med Sverige lige på den anden side, har København mange flere arrangementer og tilbud til singler end andre Danske byer. Det er også her, at nye dating koncepter oftest lanceres først.
Læs videre København

Odense

Single events og steder i Odense

Odense har som den tredje største by i Danmark, og den største på Fyn med et stor opland, gode muligheder for singler, der gerne vil til nogle single og dating events.
Læs videre Odense