Kategoriarkiv: Artikler

Vores guides og artikler omhandler selve single livet. Det kan omhandle dating og flirt, men det kan også bare være helt andre ting såsom madlavning eller ideer til, hvordan man kan have en fest med vennerne.

Poker hygge før byen

Start aftenen ud med poker

Husk hvis du har problem med spil skal du holde dig fra det i alle former. Spil ansvarligt. Se https://rofus.dk for mere information.

Jeg har set flere byture starte tidligt om aftenen med poker og fodbold i baggrunden. For mest mulig hygge kan beløbene holdes nede eller fiktive så det kan være en billig måde at stare byturen på.

Læs videre Poker hygge før byen

Guides til at flirte og score overalt

Hvem er denne artikel for

Til manden som vil mere end at drikke øl i byen. Okay, listen kan selvfølgelig også bruges af kvinder, men den er for nuværende mest henvendt til mænd.

Vi vil forhåbentligt lave en for kvinder senere. Vil du skrive en guide eller opsummering for kvinder, må du meget gerne skrive til os 🙂

Hvorfor overhovedet læse en guide

Vi mener at en fundamental forståelse for diverse teknikker, kan komme alle til gode. Der er nogle mennesker, hvor det falder naturligt at være ude i byen og “score” imens andre skal have lidt hjælp til at lade deres indre personlighed komme ud. Vi synes alle skal have chancen i tilfælde af, hvis de møder deres udkårne i byen eller andet sted, hvor det måske kan være lidt op ad bakken at skabe kontakten.
Læs videre Guides til at flirte og score overalt