Elitedaters dating side

Elitedaters – Stedet for karrieremennesker

Elitedaters henvender sig primært til mennesker som har en høj uddannelse og som ønsker nogen med samme referenceramme som dem selv. Det vil typisk sige mennesker som:

  • Sigter efter karriere
  • Som har bevis på det kan gennemføre en længerevarende uddannelseEr du fx selvstændig og droppet ud af uddannelse, er denne side ikke relevant for dig – i hvert fald opfylder du ikke de kriterier som er sat op.

Fra Elitedaters egen beskrivelse kan man læse:

Elitedaters er et datingforum primært for engagerede og ambitiøse singler

og omkring deres medlemmer skriver de:

karrierebevidste i valg af uddannelse og erhverv. Cirka 80 procent er bosat i eller omkring Danmarks større byer. Flertallet er ikkerygere og dyrker motion

Dette har både fordele og ulemper, men for den som søger den næste eneste ene og matcher ovenstående kriterier, kan det være en god mulig for at møde nogle singler, man ellers ikke ville møde i byen og til sociale sammenkomster.

Fulde profiler med information

Udover adgangskravene er det, som adskiller denne dating side fra andre kravene til din profil. Der er stor fokus på, at profilerne er skrevet af og for mennesker som efter Elitedaters egne ord er “Partner med niveau”. Redaktionen godkender alle profiler, billeder og tekst, og hvis du udelader information om dig selv, eller på anden vis ikke udfylder alt data korrekt, kan du risikere, at din profil ikke vil blive vist. Det vil sige “noise-to-content” mængden er lav.

Tip: På grund af ovenstående er det derfor en meget god ide at udfulde alt information og dit profil billede så omhyggeligt som muligt – og det allerede når du opretter profilen. Hvis ikke kan du risikere, at den ikke bliver godkendt eller ligefrem rettet i af redaktionen.

Opsummering

Sammenlignet med andre datingsider er kravene altså større til din profil og dig som person. Tilgengæld slipper du for at skulle forholde dig til ting såsom stjernetegn, og kan i stedet for lede efter din næste ven eller partner blandt profiler som:

  • Er seriøse – de har betalt for en dating profil.
  • De har taget eller tage en uddannelse som matcher din i længde.

Elitedaters information i tabel

Hurtig information
Profil krav Længerevarende uddannelse
Andoid App Ja
iOS App Ja
Pris 1/md 129 DKK
Pris 6/md 499 DKK