Alt om Dating.dk

Dating.dk – en af de oprindelige

Dating.dk henvender sig generelt til alle brugere. Som en af Danmarks første og det største dating side er det her, at du finder det største udvalg af profiler. Både fra dem som søger efter en flirt, ven eller kæreste.

Fra Dating.dk egen beskrivelse kan man læse:

Danmarks største datingsite – og ældste! Den første version af Dating.dk så dagens lys tilbage i 1998 og siden er der sket meget

og omkring deres success skriver de:

Vi er dem, der har ført flest par sammen i Danmark – og der er helt sikkert også singler, som er noget for dig.

Dating.dk er altså siden som, hvis du ønsker at søge bredt, der giver dig de største muligheder for at finde din næste partner.

Mange muligheder for at møde den rigtige

Er du kræsen giver Dating.dk mange muligheder for at specificere dine søgeindstillinger meget præcist. Dette hjælper naturligvis kun, hvis du ved, hvad du vil have. Alternativt kan du mødes med folk til events og fester. Hvis man ikke er så meget til at skrive breve, kan man også deltage i chatten og møde folk der. Folk er generelt venlige og søde.

Nogle ting kræver et VIP plus medlemsskab som koster penge. Er du seriøs om at finde en kæreste, er det en stor fordel, da der låses op vigtigt funktioner. Man skal dog være opmærksom på, at for nogle vil det føles dyrt at have en plus profil, men omvendt koster en enkelt aften i byen (eller sågar blot en biograftur) hurtigt det samme eller mere. Muligheden for at finde en date eller kæreste er immervæk nok større henover nogle måneder på Danmarks største dating side 🙂

Gode mobil apps

Er du tit på farten, så har deres mobil apps mange gode funktioner, som gør du let kan date i bussen på vej til arbejde eller skolen. Dette er en klar fordel sammenlignet med visse mindre (eller billigere) dating sider. Dette gør også man oftere får chekket sin profil, og set om der er nogle nye interessante profiler.

Opsummering

Der er ingen vej udenom, hvis du er single og leder efter en kæreste. Kundeservice er god, og det er let at finde både seriøse, og måske lidt minde seriøse profiler ;), du kan skrive eller mødes med. Som altid er det en god ide at have en fuld profil, hvis man gerne vil sikre sig svar. Ligeledes skal du sørge for, at dit profil billede er så godt som muligt.

Dating.dk information i tabel

Hurtig information
Profil krav Er for alle
Andoid App Ja
iOS App Ja
Standard profil Gratis
Plus profil Forskelligt
Ekstra funktioner Forskelligt
Events Ja